Ilvesjoen erämiehet Ry

Vieraskirja

Tänne voit jättää kommenttisiArno Westerholm__kommentoi 14.4.2015 23:42
Hyvät Ilvesjoen metsästäjät. Metsästys ja luonnonsuojelulaki ovat molemmat uudistumassa. Nyt, jos koskaan on näytettävä, että täysin vähemmistönä olevat näennäisluonnonsuojelijat eivät enää voi polkea oikeusturvaamme. Näyttäkäämme, että pystymme ajamaan suomalaiselle metsästykselle ja riistanhoidolle tärkeitä asioita yhtenäisenä rintamana. Muistakaa siis antaa äänenne tekemälleni lakiehdotukselle koskien kanahaukan kokonaisrauhoituksen osittaista purkamista. Äänestäminen onnistuu alla olevasta linkistä sähköisenä, tai voitte tulostaa sivulta kannatuslomakkeen ja lähettää sen lakiehdotuksessa olevaan osoitteeseen. Toivon, että metsästysseurastanne löytyy myös aktiivisia kirjallisten kannatusäänten kerääjiä. Osoitteesta kanahaukka.lakiehdotus@gmail.com on tilattavissa kirjekuoria, joiden postimaksu on valmiiksi maksettu (1kirje/50kpl kannatuslomaketta). Välittäkää tietoa myös kaikille muille metsästäjille joilla ei välttämättä ole sähköpostia. Pyydän jokaista ottamaan osaa kansallistalkoisiin suomalaisen riistanhoidon puolesta! www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/1093

Marianne Hongisto__kommentoi 21.5.2012 13:40
Hei, Ilvesjoen uudet nettisivut on nyt julkaistu yhdessä muiden Jalasjärven kylien kanssa (www.jalasjarvenkylat.fi/ilvesjoki). Uskaltauduin laittamaan sinne linkin tänne Erämiesten sivulle. Jos haluatte sinne jotain muutakin tietoa tai tekstiä Erämiehistä, niin ottakaapa yhteyttä. Kuvia myös teidänkin toiminnastanne olisi mukava saada sinne sivuille.

Kalervo Pihlaja__kommentoi 2.2.2012 16:28
Oikein hyvää työtä,tästä on ollut paljon vaivaa mutta ammattitaitoinen "nikkari" saa tuotteen taipumaan haluamaansa muotoon. Kiitos Jarkolle.

Kai Ristimäki__kommentoi 11.9.2011 9:50
Hienoa "Pääjehu" kaiketi Jarkko...?? että seuramme on saanut oman "kanavan" nettisivujen muodossa....JES !!!

Vesa Valtonen__kommentoi 8.8.2011 18:13
Hyvä ja selvä informaatio kanava , kiintiöt ja tapahtumat helposti luettavista.

Vanhemmat kommenttit »Nimi


kommenttisi